tirsdag, maj 01, 2007

"Jeg er en af Bakkens sangerinder...."

Sagen om Morten Messerschmidts påståede heilen - med tilhørende nazi-sang - er så grotesk, at den fortjener et spark herfra. Hovedvidnet til BTs kræmmerjournalistik er Torben Lund, det tidligere socialdemokratiske medlem af europaparlamentet og nuværende kaptajn på DK4. Hans erindring af hændelsen er så fragmentarisk, at det er lige til højrebenet at formode, at den gode hr. Lund har været plakatfuld, ganske som Messerschmidt siger, han selv var. Heldigvis var Lund og DFs EU-ordfører ikke de eneste gæster i Grøften den dag. Blandt mange andre var også tre gæve kvinder fra Bakkens Hvile til stede, og fra dem lyder andre toner end fra Lund. De genkender ikke BTs udlægning af begivenheden og er ikke blege for at sige det.

Det er tre modige kvinder, vi her har med at gøre. Ikke nok med at de, ved at fortælle hvordan de oplevede optrinnet, forsvarer et folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti, uhadada, næh, de gør samtidig op med den myte, at virkeligheden skal underordnes den politiske agenda, sådan som den politiske korrekthed i mange år har fordret af sine udøvere. Personligt tror jeg, at de gæve kvinder er hamrende ligeglade med politik i denne sammenhæng, humlen er, at Torben Lund og BT har ødelagt en fed fest og dermed sat sig udenfor det selskab, der hylder tillid og højt til loftet.

Jeg gad godt se den byretsdommer, der vil underkende tre syngepiger i fuldt ornat og i stedet tage Torben Lund og BT for gode varer. Det er svært at forestille sig, og det er netop det festlige show der venter, når Messerschmidts injuriesag mod BT skal for retten. Jeg tvivler på, at Torben Lund til den tid har fået så meget styr på sin hukommelse, at han af egen kraft kan hive sig op fra det mudder, han så lystigt har tumlet rundt i.

Den intensive og koordinerede kampagne, der for tiden køres mod DF, er så dilettantisk, at man ikke kan frakende den sin helt egen underholdningsværdi, så spørgsmålet er: hvorfra kommer det næste udfald mod en DF’er, hvornår skal vi igen plages med citater, løsrevne eller ej, der skal vise, hvor slemt det er, når de ikke-stuerene gør brug af deres ytringsfrihed? Inden svaret kommer, kan vi jo tilbringe et par timer på Bakkens Hvile for at høre den skønsang, der på et tidspunkt vil lyde i byretten. Syng til, syngepiger!!

5 Comments:

Anonymous Kimpo said...

Nogen kvinder ER faktisk ganske vidunderlige (men sig ikke til nogen, at jeg har indrømmet det)

10:22 AM  
Blogger AnnaLyttiger said...

Årh lad væ'r, Kimpo - jeg har luret dig, søde. :-)

Hip Hurra for bakkens sangerinder, de skønne kvinder...!

12:54 PM  
Blogger Bjarne Nielsen said...

Ja, der er lagt op til bøllebank til Torben Lund og hans samlever. Deres troværdighed er gået i minus takket være syngepigerne - et hidtil uhørt smukt indslag i dansk politik. Den der graver grøfter for andre, ........

7:27 PM  
Anonymous Anonym said...

Ha, ja nu har Torben Lund's troværdighed mv. ikke just været det der oplyste det politiske firmament længe.
PB.

8:49 PM  
Anonymous Anonym said...

Denne bakkesangerinde var vel Dot, - Mogens M samlevere? Hvis det er tilfældet, så kan man vel med god grund fornemme et habilitetsdilemma.

10:32 PM  

Send en kommentar

<< Home