søndag, april 01, 2007

Flugten fra arkivet

Denne blogs forside er sat til at kunne rumme 10 indlæg. Det 11. går bort til arkivets dunkle gange, og en hverdag i glemsel og tænders gnidsel sætter ind. Det var det, der skete med indlægget ”Russiske rigdomme”, som er prydet med fotos af Maria Sharapova, Elena Dementieva og Anna Kournikova, tre tennisstjerne, der (udover ketcher-fællesskabet) deler den skæbne at have et overdådigt ydre. Det har været med dyb beklagelse, jeg har set de tre skønheder glide ned ad siden i takt med, at nye indlæg på skift indtog øverste position. Det er derfor med glæde, jeg kan annoncere Maria Sharapovas vellykkede flugt fra arkivet. Somme tider sker der ting, man ikke kan kontrollere, men som blot må tages til efterretning. Dette er én af dem.

Ved nærmere eftertanke ville det da også være synd og skam, hvis Maria ikke fik mulighed for at lade solens stråler danse på sin guddommelige krop. Der må være en konvention et sted, der forbyder arkivets glemsel. Gad vide, om de radikale kan støve den op, de har jo forstand på den slags som ingen andre i universet. Sharapova er en udpræget vindertype, der gang på gang ryster sin modstander ved at vende et truende nederlag til sejr. På den vis er hun en ægte russer. Det folk tåler mere modgang end gennemsnittet. Så derfor skal hun få lov at beholde sin førerstilling i et stykke tid. Herfra skal lyde et trefoldigt leve for den russiske havfrue.

Foråret er over os og gør sit til, at vi bliver en smule skøre i de stigende varmegrader. Nu er det snart påske, og Danmark holder fri. Vær gode ved hinanden derude i landskabet, nyd solen, familien og vennerne. Giv skønheden, såvel den indre som den ydre og i alle dens fremtrædelsesformer, solide vækstbetingelser og tænk på, at der ikke er så lang tid til Wimbledon-turneringen, som der har været. Så skal vi igen se Maria på græs.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Bjarne. Rart at se de runde former og den løse form rulle ind over bloggen. Mere af den slags: "I know it's over/ and it never really began..." The Smiths. Har du set "De fem benspænd"? Kunne du tænke dig et lignende eksperiment her på bloggen: At du i den følgende tid får fem udfordringer - form- eller indholds-mæssigt - som du skal skrive ud fra: Udfordrende dogmer, som leder direkte ud i det ukendtes Herman Hesse-mysterium.
Houmøller

11:10 PM  
Anonymous Kimpo said...

Absolut et af dine bedre indlæg :-)

2:16 PM  
Blogger Bjarne Nielsen said...

Til Anders: try me!!!

Til Kimpo: Det var aldrig gået så godt uden den russiske inspirationskilde.

5:15 PM  
Anonymous Anonym said...

Hej Bjarne

Ok, here we go. Første oplæg med indbygget benspænd: Du skal skrive et indlæg der rummer et definitivt opgør med en fjende, hvis skygge aldrig helt har forladt dig. Indlægget skal rumme mindst en indlagt retfærdig løgn - og en reference til et af dine bedste barndomsminder. :-)

kh Anders

1:43 PM  
Anonymous Anonym said...

Og måske kan du begynde hvert indlæg med at offentliggøre oplægget, så læserne har en mulighed for at fange idéen.
Anders

1:46 PM  
Anonymous Lene said...

Hej Bjarne *SS*

Så fik jeg ENDELIG - med lidt hjælp - fundet frem til din blog igen. Herligt.

Går ud fra, du ikke tager dig af Anders One Of a Pretty Special Kind. Det er der jo ikke grund til. Ingen af os andre behøver få skåret dine pointer ud i pap; og forsøg endelig ikke. Dine over-sjove skriblerier ville miste en stor del af humoren, og det er der jo ikke meget grin ved ...

Min mildt sagt lunkne interesse for sport kommer pludselig på kogepunktet, hvis jeg tilfældigvis får set mændernes atletik i 4-5 timer, og jeg der ellers smider sportstillægget væk, før jeg ser overskrifterne, stirrer længe på hver en side, der portrætterer Mikkel Kessler - så jeg forstår så udmærket din begejstring for kvinde tennis. Fler' lækre kroppe og der er straks født en ny sports idiot ;))

Kh.,

Lene

4:17 PM  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home